Första resan i Frankrike / First trip to France.. Rhone-Alpes-PACA-Auvergne
-Först låt oss presentera något barnen tycker jättemycket om, något 1000 gånger bättre än "Nutella",
tillverkad utan Palmolja, bytt mot en blandning kokoa och solrosojla, helt naturlig utan konserveringsmedel lr konstiga färgämnen
"PATEATARTINER" från Charles Artisan i Chazelle sur Lyon, har börjat några år sen att preparera en rad olika väldigt intressanta produkter
Let us introduce you to something that we think your kids will love, even more than “Nutella”. It is prepared with sunflower oil and cocoa mix. There are no Palm oil, artificial colourants or preservatives.
"PATEARTINER" by Charles Artisan in Chazelle sur Lyon, a well established company who produce a wide range of interesting products
-Nu åker vi söder om Frankrike, nära Nice, där odlas massor med blommor, och i Grasse och Eze tillverkar man parfymer, flagrances, och förstås slår man in blommor petaler.. HUSET GALIMARD har stått sen 1747 och dom har absolut finaste produkter.
Now let us go to the south of France, near Nice, a landscape dominated by a profusion of romantically scented flowers. In Grasse and Eze, The HOUSE of GALIMARD (established 1747) offers a range of the finest perfumes and fragrances as well as dried petals for your delectation.
-Tillbaka i våran originella trakter, "Au Chapon de Bresse" ett familj företag som specialiserar i riktig hög kvalitätiv kyckling och dylikt, A OC stämplade.
La Bresse är ett jordbruksmark, som genomkorsas av häckar och träd, har en ondulerande, urkalkade och fuktig jord som möjliggör utvecklingen av ett dom mest skiftande fauna av maskar, mollusker och insekter, denna jorden ger därför en hög qualitätiv föder till våra fjäderfän .
Back in our original countryside, "Au Chapon de Bresse" is a family owned company that specialises in exceptionally high quality chicken and poultry with AOC insurance. La Bresse, in the Rhone-Alpes, is world famous for the production of chickens and since the award of the Appellation d’Origine Controlee in 1957, fiercely defends the unique quality of its produce. Birds are bred in complete freedom and the soil of the area or ‘terroir’ possesses a rich variety of natural food sources which is supplemented by a diet of wholesome and natural cereals to develop the unique flavour that has led to a worldwide reputation.
The combination of these exceptionnal conditions give them the finest and most remarkably markled flesh which give them an exceptionnal delicate flavour. Our "volailles de Bresse" -Bresse poultry- are breed in complete freedom, their sound natural food is composed of cereals, milky products and is also enhanced by quality of the different stages of their feeding process. All this will ensure the respect of our most faithful traditions
VOLAILLE DE BRESSE IS A CONTROLLED APPELATION OF ORIGIN -AOC- IT IS NOT A TRADE MARk